search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:46
MENU CLOSE

Πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret: Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή (Photos)

14.03.2018 15:20
Πρώην μοντέλο της Victoria

 

Παράτησε τον τρόπο ζωής που την ωθούσαν να ζήσει, ο οποίος την οδηγούσε στη νευρική ανορεξία, το γνωστό πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, Μπρίτζετ Μάλκολμ.

«Αυτό το κορίτσι δεν είναι χοντρό. Θυμάμαι όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία μου είχαν ζητήσει να χάσω κιλά. Όχι για πρώτη φορά και όχι για τελευταία. Έχει πάντα πλάκα όταν προσπαθείς να νιώθεις αυτοπεποίθηση φορώντας μαγιό αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε διαρκή πόλεμο».

Αυτά δήλωσε το πρώην μόντελο της Victoria’s Secret (τις χρονιές 2015-2016) μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι από τον περασμένο Αύγουστο πέταξε τις ζυγαριές, τις μεζούρες και σταμάτησε να κάνει αυστηρές δίαιτες για να χάνει βάρος.

Η 26χρονη από την Αυστραλία είπε ότι «Δεν δίνει δεκάρα αν πάρει κιλά γιατί τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό της». 

«Μου ζητούσαν να χάσω βάρος για να μπορώ να φωτογραφίζομαι με μαγιό. Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή. Είχαν κηρύξει πόλεμο με το σώμα μου. Είπα τέλος πια όλο αυτό. Πέταξα τις ζυγαριές, τρώω ό,τι θέλω και δεν κοιτάζω αν αυτό που τρώω είναι καλό ή κακό. Τον περασμένο Αύγουστο έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου. Είχε έρθει η ώρα να συμφιλιωθώ με το σώμα μου. Πέταξα όλα τα μικροσκοπικά ρούχα που είχα και διέγραψα από το προσωπικό μου blog φωτογραφίες από το γυμναστήριο και ξεκίνησα να κάνω πιο υγιεινή ζωή», ενώ πρόσθεσε: «Σταμάτησα να νιώθω ενοχές για αυτά που έτρωγα, σταμάτησα να γυμνάζομαι σκληρά για να χάνω βάρος που δεν είχα και αποφάσισα ότι η ζωή μου είναι πιο σημαντική. Και ναι επιτέλους πήρα κιλά και δεν νοιάζει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01