search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:24
MENU CLOSE

«Το μισό μου πρόσωπο είναι θαύμα του Φουστάνου»! (Video)

15.03.2018 12:20
«Το μισό μου πρόσωπο είναι θαύμα του Φουστάνου»! (Video) - Media

 

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις και αποκαλύψεις που λίγοι τολμούν να κάνουν μπροστά στην κάμερα.

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Ρόχα τον οποίο παρακολουθούσαμε καθημερινά στις οθόνες μας τα χρόνια που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 η πετυχημένη σειρά «Λάμψη».

«Το μισό μου πρόσωπο είναι θαύμα του Φουστάνου» είπε συγκεκριμένα αποκαλύπτοντας ότι κατά το παρελθόν είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και το πρόσωπό του να αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

«Τράκαρα με το αυτοκίνητο και τραυματίστηκα σοβαρά στο πρόσωπο. Είχε αλλοιωθεί, είχα 45 ράμματα στο μισό μου πρόσωπο -γιατί έσπασα το παρμπρίζ με το πρόσωπο. Τα σημάδια έμεινα 6 μήνες μέχρι να κάνω πλαστική.

Πήγα στον κ. Φουστάνο. Τότε για να πας στον κ. Φουστάνο… Βάλαμε λυτούς και δεμένους για να το κάνει. Αλλά ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος, ο οποίος στο χειρουργείο μέσα άκουγε Πάριο» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:22