search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Φρίκη στη Σητεία – Κυνηγός βρήκε διαμελισμένο πτώμα γυναίκας

18.03.2018 10:43
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στη Σητεία - Media

 

Μπροστά σε ένα πολύ μακάβριο και σκληρό θέαμα, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας κυνηγός στα σε ορεινό σημείο στα Πιλαλήματα της Σητείας  όταν εντόπισε ένα πτώμα γύρω στις 8 το πρωί.

Αυτό που είδε σε σημείο 500 μέτρα μακριά από το δρόμο Πιλαλήματα προς Καλό Νερό, ήταν τη σωρό μιας γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση, χωρίς χέρια, και με το κεφάλι 15 μέτρα μακριά από το πτώμα, και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές

Η σωρός δεν μπορεί να αναγνωριστεί αυτή τη στιγμή, όμως η πιθανότητα να πρόκειται για την 85χρονη Ειρήνη Ρουσάκη που εξαφανίστηκε στα Πιλαλήματα, στις 24 Ιανουαρίου είναι μεγάλη.

Η κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα επίσης είναι αντικείμενο έρευνας με πιθανότερο σενάριο να οφείλεται σε ζώα που το διαμέλισαν, χωρίς πάντως κανείς να μπορεί να αποκλείσει κάποια εγκληματική ενέργεια.

Αστυνομικοί της σήμανσης έχουν αποκλείσει αυτή την ώρα το σημείο συλλέγοντας στοιχεία.

Πηγή: radiolasithi.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:23