search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Αφαίρεση τριών βαθμών από Παναθηναϊκό για Βέμερ – Περιθώριο 3 ημερών στο «τριφύλλι» για λύση

19.03.2018 15:32
Αφαίρεση τριών βαθμών από Παναθηναϊκό για Βέμερ - Περιθώριο 3 ημερών στο «τριφύλλι» για λύση  - Media
 
Το χρονικό περιθώριο τριών ημερών, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη, έδωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Παναθηναϊκό προκειμένου να εξοφλήσει ή να βρει μια συμβιβαστική λύση με την πλευρά του Γενς Βέμερ, αναφορικά με τα δεδουλευμένα του Γερμανού μπακ.
 
Ωστόσο, αν δεν βρεθεί λύση ούτε σε αυτή τη διορία, τότε θα γίνει νέο δικαστήριο, αφού η πλευρά του παίκτη θα καταθέσει ξανά αίτηση για ενεργοποίηση της ποινής. 
 
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του παίκτη για άμεση ενεργοποίηση της ποινής, δίνοντας με αυτό τον τρόπο περιθώριο στις δύο πλευρές να βρουν λύση. 
 
Αναλυτικά η απόφαση: 
 
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
 
Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
 
Πηγή: Sport-fm
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43