search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:29
MENU CLOSE

Σάλος στην Κρήτη από ρατσιστικά σχόλια δημοτικής συμβούλου της ΝΔ

19.03.2018 16:13
Σάλος στην Κρήτη από ρατσιστικά σχόλια δημοτικής συμβούλου της ΝΔ - Media

 

Αντιδράσεις προκάλεσαν αναρτήσεις δημοτικής συμβούλου και στελέχους της ΝΔ, η οποία λίγες ώρες μετά το ναυάγιο στο Αγαθονήσι εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο Ηράκλειο, Μαρίας Καναβάκη, γιατί φωτογραφήθηκε με γυναίκες πρόσφυγες.

Η Αθηνά Σπανάκη  που έχει οριστεί και Υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ με αρμοδιότητα «Γυναίκες στην Αυτοδιοίκηση» ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε Έλληνες και μετανάστες σε ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της A. Σπανάκη:

«Αυτή είναι η αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής που ξαναποζάρει περήφανη στο φακό με την παρέα της… Ένας από τους λόγους που κατηγορήθηκα ήταν ότι είχα το θάρρος να μιλήσω για το μεταναστευτικό… Ελάτε λοιπόν μια μέρα από το ιατρείο της Ιτανου να δείτε Eλληνίδες μανάδες να με παρακαλάνε να σκουπίσουν να σφουγγαρίσουν να κάνουν οτιδήποτε για να εξασφαλίσουν ένα ποτήρι γάλα στα παιδιά τους… Δυστυχώς δεν προλαβαίνουν να ποζάρουν για φωτογραφία αλλά και ο φακός λυγίζει στην απελπισία τους…. Τα δώσατε όλα πίσω στις ΜΚΟ για να έχετε το χρόνο φωτογράφησης με την παρέα σας…Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνάκια από τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας που με λεβεντιά έβαλε στην αγκαλιά της όλου του κόσμου τα παιδιά… Μια φωτογραφία της Ελλάδας ανεβάστε και αν έχετε τα κότσια γι’ αυτήν αγωνιστείτε και όχι για το φόντο της καρέκλας…. και για να μην προλάβουν κάποιοι φίλοι σας να πουν ξανά ότι θέλω ψήφους σας λέω ότι καθόλου δεν με απασχολούν ούτε οι ψήφοι ούτε οι καρέκλες…»

Σε νεότερη ανάρτησή της η Α. Σπανάκη γράφει:

«Δεν πρόλαβα να πω την γνώμη μου και ορίστε πως μου απαντούν…Αυτοί είναι…. οι άνθρωποι….κι εμείς ξένοι στη ίδια μας την πατρίδα…ε, λοιπόν όχι, δεν σας φοβάμαι…Ποιος είναι αυτός που με αποκαλεί ρατσίστρια να έρθει εδώ μπροστά μου να το πει κατάματα… Εγώ θα συνεχίσω ελεύθερη να λέω την άποψή μου χωρίς να με σταματάει καμία υποκρισία… Είμαι και θα είμαι εδώ Ελληνίδα και θα γονατίσω μόνο μπροστά στην πατρίδα μου και στον Θεό!

YΓ..για ρωτήστε να σας πουν …ποιος έτρεξε να στεγάσει αστέγους, να τρέξει το πρόγραμμα στέγασης επανένταξης. Να δημιουργήσει δημοτικό ιατρείο, να δώσει πρωινά σε σχολεια, να δημιουργήσει δημοτικό παντοπωλείο και πόσα άλλα για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής, ποιος δεν πρόλαβε να κάτσει σε καρέκλα άρχοντα γιατί κουβαλούσε στην πλάτη του σαν απλός εργάτης; Μήπως η” ρατσίστρια”’ μαζί με άλλους ”ρατσιστές”; Ελάτε αν έχετε τα κότσια να βγούμε δημόσια και να μιλήσουμε για όλα!!!…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:27