search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:13
MENU CLOSE

Πίεση της NOVA και αίτημα στον Βασιλειάδη για restart!

19.03.2018 19:37
Επίσημο: Στη Nova και ο Παναθηναϊκός - Media

 

Αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη έχει κάνει η Νova με επιστολή της. Το συνδρομητικό κανάλι πιέζει προς κάθε κατεύθυνση ώστε να αρχίσει το συντομότερο δυνατόν το πρωτάθλημα της Super League.

Η NOVA με επιστολή της έχει κάνει αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. Στο συνδρομητικό κανάλι προκύπτει ότι είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι η Λίγκα δεν έχει πάρει ουσιώδεις πρωτοβουλίες για το restart στο πρωτάθλημα.

Το κανάλι έτσι και αλλιώς έχει σύμβαση που προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται. Εάν η επανέναρξη του πρωταθλήματος γίνει μετά  το Πάσχα οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία εκατ. ευρώ. Η NOVA φαίνεται πως θα πιέσει με κάθε τρόπο για να ξεκινήσει όσο πιο σύντομα γίνεται η Super League.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:12