05/08/2020 19:21:16

Σαββίδης: Ημέρα υπερηφάνειας για το ελληνικό έθνος

Σαββίδης: Ημέρα υπερηφάνειας για το ελληνικό έθνος - Media

 

O Ιβάν Σαββίδης -όπως συνηθίζει κάθε φορά τέτοιες ημέρες- έστειλε το μήνυμά του για τη σημερινή επέτειο και τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821. 

«Ημέρα υπερηφάνειας για το ελληνικό έθνος», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπατριώτες! 

Σας εύχομαι ολόψυχα για την εθνική εορτή! 

Η 25η Μαρτίου είναι η μέρα της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και επομένως της υπερηφάνειας, της ενότητας και του θριάμβου του ελληνικού έθνους. 

Καθ’ όλη μας τη ζωή τρέφουμε το αίσθημα της αγάπης για το λαό μας, όμως ειδικά σήμερα ο καθένας μας έχει μία ιδιαίτερα αίσθηση για τις ρίζες του, αισθάνεται την προσωπική συμμετοχή του στο μεγάλο ιστορικό μονοπάτι της Ελλάδας. 

Αυτήν την ημέρα μάς ενώνει το βαθύ αίσθημα της ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες της Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για χάρη της ελευθερίας και της ευημερίας της Ελλάδας. 

Είμαστε υποχρεωμένοι πάντα να διατηρούμε στις καρδιές μας τη μνήμη του κατορθώματος των προγόνων μας και από γενιά σε γενιά να μεταφέρουμε αυτές τις διαχρονικές αξίες που αποτελούν το θεμέλιο της ελληνικής νοοτροπίας – την πνευματικότητα, τον πατριωτισμό, την επιδίωξη της δικαιοσύνης. 

Αυτή τη γιορτινή μέρα σας εύχομαι εγκάρδια ειρήνη, αρμονία, ευημερία και να έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε με αξιοπρέπεια και να δουλέψετε σκληρά για το καλό του λαού σας. 

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, 
Ιβάν Σαββίδης
 

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.