02/04/2020 02:55:31

Ίνκα Τσαγκάρη – Τάσος Μητρόπουλος: Ανακωχή στη μνήμη της Έλενας Ναθαναήλ

Ίνκα Τσαγκάρη – Τάσος Μητρόπουλος: Ανακωχή στη μνήμη της Έλενας Ναθαναήλ - Media

 

Τέλος δίνουν στη μακροχρόνια δικαστική τους διαμάχη η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα Τσαγκάρη με τους Τάσο Μητρόπουλο και Νένα Χρονοπούλου στη μνήμη της αξέχαστης ηθοποιού που φέτος κλείνει 10 χρόνια από τον θάνατό της.

Πρόκειται για μια έντονη διαμάχη που κατέληξε στις αίθουσες των δικαστηρίων με μια οξεία αντιδικία και αλληλομηνύσεις εκατέτωθεν.

Αρχικά η Ινκα κινήθηκε νομικά κατά του συντρόφου της μητέρας της και της μετέπειτα συζύγου του Νένας Χρονοπούλου, για υπεξαίρεση αντικειμένων από το σπίτι στο χωριό Ροβιές της Εύβοιας, όπου ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ έως το τέλος της ζωής της.

Στην αγωγή αυτή απάντησε ο Τάσος Μητρόπουλος με νομική ενέργεια εναντίον της Ινκας για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κρυσταλλίδης ήταν εκείνος που λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών.

«Η αγάπη μου και η ενασχόλησή μου με τα ΑμεΑ, με τα οποία ασχολείται και η Νένα Χρονοπούλου, μας έφεραν πολύ κοντά με τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να σταματήσει οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη» αναφέρει στα πρώτα λόγια του ο κ. Κρυσταλλίδης και συνεχίζει: «Η Ινκα και ο Τάσος δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη δικαστική κόντρα τους. Τα πάντα τελείωσαν. Τα έχουν βρει και όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Για χάρη της Ελενας, από σεβασμό στη μνήμη της, οι κακές στιγμές αποτελούν παρελθόν»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.