search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Κωνσταντίνου σε παίκτες: «Έρχονται πληρωμές την ερχόμενη εβδομάδα»

30.03.2018 16:06
Καθηγητής Θεολογίας του ΑΠΘ για τα θρησκευτικά: Ολέθρια η απόφαση του ΣτΕ - Media

 

Τη δέσμευσή του πως από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό μετέφερε στους παίκτες ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε ομιλία του σήμερα στο Κορωπί.

Το παρόν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος των πρασίνων σε ομιλία του προς τους παίκτες δεσμεύτηκε πως από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές και οι παίκτες πρόκειται να δουν το χρώμα του χρήματος.

Έτσι, λοιπόν εντός των επομένων ημερών οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται να πληρωθούν την υπόλοιπη δόση του Οκτωβρίου, ενώ πρόσθεσε πως μέσα στον Απρίλιο θα διευθετηθεί και το 30% της δόσης του Απριλίου κάτι που αφορά όλους τους παίκτες.

Παράλληλα υποστήριξε πως υπάρχει η ενημέρωση πως θα δοθεί παράταση 15 ημερών προκειμένου το τριφύλλι να καταφέρει να διακανονίσει τις οφειλές του. Από τη μεριά τους οι παίκτες, ζήτησαν να τηρηθούν τα όσα έχουν υπογραφεί και τόνισαν πως είναι θετικοί πως θα δείξουν κατανόηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:45