search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Σάλος σε σχολείο στη Ρωσία: Καθηγήτρια είχε ερωτική σχέση με μαθήτρια – Τους πρόδωσαν οι φωτογραφίες (Photos)

31.03.2018 15:30
Σάλος σε σχολείο στη Ρωσία: Καθηγήτρια είχε ερωτική σχέση με μαθήτρια – Τους πρόδωσαν οι φωτογραφίες (Photos) - Media

 

Σάλος έχει προκληθεί σε ρωσικό σχολείο από τους ισχυρισμούς ότι διατηρούσαν «στενές» σχέσεις μια δασκάλα και μια μαθήτρια, ύστερα από διαρροή προσωπικών φωτογραφιών τους.

Η 41χρονη καθηγήτρια βιολογίας Ιρίνα Ιμπραγκιμχαλίμοβα και η πλέον 18χρονη Βαλέρια Φεντόροβα φαίνονται να ανταλλάσουν ερωτικά φιλιά και να αγκαλιάζονται στις φωτογραφίες, όπως ένα ζευγάρι.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για ερωτική σχέση ανάμεσα στην δασκάλα και την έφηβη, τότε θα ξεκινήσουμε άμεσα ποινική έρευνα».

Η Βαλέρια, η οποία ήταν 17 όταν ξεκίνησε η υποτιθέμενη σχέση, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν Photoshop. Μάλιστα, ανέφερε: «Έχω μιλήσει με την Ιρίνα Ιμπραγκιμχαλίμοβα και λέει ότι δεν έχει αυτό το είδος εσωρούχων όπως στις φωτογραφίες». Επίσης, είπε ότι δεν έχε δει ποτέ την δασκάλα να φοράει ένα ανδρικό πουκάμισο όπως στις φωτογραφίες. Τέλος, είπε ότι το στήθος που φαίνεται στη φωτογραφία δεν είναι το ίδιο μέγεθος με το δικό της.

Η δασκάλα αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχθηκε όπως και η Βαλέρια ότι είναι καλές φίλες. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι η διαρροή των φωτογραφιών πιθανότατα σχετίζεται με εκβιασμό.

Τέλος να σημειωθεί ότι η Βαλέρια πρόκειται να λάβει ένα χρυσό μετάλλιο για τις σπουδές της στο σχολείο, γεγονός που θα της δώσει μια γρήγορη ώθηση στα κορυφαία ρωσικά πανεπιστήμια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:50