22/02/2020 12:14:54

Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου που αναστάτωσε τη Λαμία - Γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο ο πελάτης του (Video)

Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου που αναστάτωσε τη Λαμία - Γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο ο πελάτης του (Video) - Media

 

Είπε πως τρόμαξε γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 19χρονος από τη Λαμία ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βίντεο με την απίστευτη καταδίωξη στην πόλη.  

Ο νεαρός οδηγός του «μπόμπου» αντιμετωπίζει πρόστιμο που φτάνει τις 10.000 ευρώ για παράβαση σχεδόν ολόκληρου του ΚΟΚ (συνολικά είναι 29 παραβάσεις).  

Ο 19χρονος με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, παραβίασε STOP και ερυθρούς σηματοδότες, οδήγησε σε πεζόδρομους και επί μία ώρα έκανε βόλτες χωρίς να τον συλλαμβάνουν.

Την Παρασκευή παραδόθηκε στις Αρχές συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του. 

Ο δικηγόρος του μίλησε στο δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας και είπε πως ο δράστης φοβήθηκε επειδή δεν είχε δίπλωμα και για αυτό το λόγο δε σταμάτησε αρχικά στο σήμα της τροχαίας.  

Όπως ανέφερε μάλιστα σοβαρότερη από τις παραβάσεις του ΚΟΚ είναι εκείνη της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών.

Ο ίδιος δήλωσε πως ο πελάτης του έχει μετανιώσει πολύ για όσα έκανε.  

Τι υποστήριξαν οι αστυνομικοί 

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Φθιώτιδας, Αργύρης Μαυράκης, υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star , ότι οι συνάδελφοι του γνώριζαν τον 19χρονο και δεν τον συνέλαβαν αφού προείχε η ασφάλεια του αλλά και όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κέντρο της Λαμίας.

Η συνέχεια θα δοθεί στις 10 Απριλίου, στην αίθουσα του δικαστηρίου Λαμίας. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.