search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:52
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές και για τον κίνδυνο μόλυνσης από το νερό που διοχετεύθηκε στους καταναλωτές

01.04.2018 05:22
Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις διακοπές και για τον κίνδυνο μόλυνσης από το νερό που διοχετεύθηκε στους καταναλωτές - Media

 

Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης, ενώ στα ήδη οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι προστίθενται και οι διακοπές στο ρεύμα.

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη παρέμεινε για πέντε ημέρες χωρίς νερό.

Η βλάβη στον αγωγό της ΕΥΑΘ και τα προβλήματα που αυτή προκάλεσε επί πέντε ημέρες στην υδροδότηση της πόλης, είχαν ως αποτέλεσμα να παρέμβει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Λάμπρος Τσόγκας και να ζητήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθούν τα αίτια ώστε να αποδοθούν ευθύνες, καθώς και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κίνδυνος μόλυνσης από τo νερο που διοχετεύτηκε στους καταναλωτές 

Παράλληλα, ζητά να διενεργηθεί έλεγχος στην ΕΥΑΘ και συγκεκριμένα στα κονδύλια που αυτή έλαβε για τη συντήρηση των υποδομών της.

Διακοπές και στο ρεύμα

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν σήμερα Κυριακή 1 Απριλίου περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης και Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν:

– Από τις 8.00 έως τις 14.00, στην Επανομή του Δήμου Θερμαϊκού και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των οδών ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ – ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ κ.λ.π. καθώς επίσης και το ΕΠΑΛ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΓΗΠΕΔΟ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ καθώς και τα αρδευτικά που βρίσκονται στον δρόμο προς ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

– Από τις 10.30 έως και τις 13.30 στον δήμο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται απο τος οδοής:Καραολή και Δημητρίου, Πηνειού, Γλαδστώνος, Παπαζώλη, Παπαρηγοπούλου, Ολύμπου, Μαβίλλη, Καλλινικου, Πλατεία Δημοκρατίας, Κ.Παλαμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01