search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Ήθελαν βραδινή βόλτα στον Ψηλορείτη αλλά… χάθηκαν

04.04.2018 05:34
Ήθελαν βραδινή βόλτα στον Ψηλορείτη αλλά… χάθηκαν - Media

 

Βραδινή βόλτα στον… Ψηλορείτη ήθελε μία παρέα έξι τουριστών η οποία έχασε τον προσανατολισμό της με αποτέλεσμα να οργανώσουν οι αρχές μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το βράδυ της Μ. Τρίτης όταν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 14 έως 46 ετών, πήγαν βόλτα στο οροπέδιο της Νίδας στον Ψηλορείτη.

Στις 10 το βράδυ διαπίστωσαν πως είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να καλέσουν τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία, η οποία ειδοποίησε την πυροσβεστική που συμμετείχε με εννέα άτομα από το Ρέθυμνο και το Γαράζο ενώ χρειάστηκε η συνδρομή και της ΕΜΑΚ.

Στις 3 τα ξημερώματα οι αρχές εντόπισαν την παρέα των τουριστών – που ήταν καλά στην υγεία τους – και τους μετέφεραν αρχικά στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο τους στο Ρέθυμνο.

 

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01