search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Σκίστηκε το φόρεμά της και βγήκε στην εκπομπή με… πετσέτα μπάνιου! (Video)

04.04.2018 07:19
Αυτό είναι το κόλπο για να μοιάζουν οι πετσέτες για τη θάλασσα σαν καινούριες - Media

 

Ήταν καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή κι έτσι είχε επιλέξει ένα από τα πιο όμορφα φορέματά της προκειμένου να κάνει λαμπερή είσοδο.

Ένα απρόσμενο περιστατικό, ωστόσο, άλλαξε τα σχέδια της ηθοποιού που τελικά εμφανίστηκε με ένα outfit που δεν είχε καν φανταστεί, τόσο η ίδια όσο και ο παρουσιαστής που την υποδέχθηκε!

Ο λόγος για τη διάσημη κωμικό Jenna Fischer, που το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε μέσα από την πολυβραβευμένη κωμική σειρά The Office.

Καλεσμένη στο σόου του Kimmel για να μιλήσει για τη νέα της σειρά “Splitting Up Together” αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το εντυπωσιακό μπορντό βραδινό φόρεμά της με μια …πετσέτα μπάνιου!

Αν και ο Kimmel έμεινε άναυδος όταν την πρωτοείδε, της είπε τελικά, ότι δεν τον ενοχλεί καθόλου αυτή η αμφίεση και πραγματοποίησε τη συνέντευξη σα να μην έτρεχε τίποτα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:57