search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Ταυρομάχος-ταύρος, σημειώσατε 2 – Τρομακτικός τραυματισμός ματαντόρ από τα κέρατα του ταύρου (Photo, Video, σκληρές εικόνες)

09.04.2018 11:10
Ταυρομάχος-ταύρος, σημειώσατε 2 - Τρομακτικός τραυματισμός ματαντόρ από τα κέρατα του ταύρου (Photo, Video, σκληρές εικόνες) - Media
 
Τα αποτελέσματα των ταυρομαχιών είναι συνήθως γνωστά: ο ταύρος, αφού κουραστεί να κυνηγά το κόκκινο πανί και χάσει πολύ αίμα, τελικά πέφτει νεκρός από το χτύπημα του ξίφους του ταυρομάχου.
 
Μόνο που το σενάριο αυτό μερικές φορές δεν εκτυλίσσεται έτσι: είναι οι περιπτώσεις που ο ταύρος υπερισχύει του ταυρομάχου και τον βγάζει νοκ άουτ.
 
 
Το ίδιο συνέβη και σε ταυρομαχία στην Σεβίλλη, όπου ο τορεαδόρ Ρομάν Κογιάδο είδε τον ταύρο να αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει.
 

 
Το ζώο σε μια στιγμή απροσεξίας επιτέθηκε στον ταυρομάχο και του ξέσκισε με τα κέρατα τον μηρό.
 
 
Ο αγώνας, όπως ήταν φυσικό, σταμάτησε αμέσως και ο ταυρομάχος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε δύσκολη και πολύωρη επέμβαση.
 
Μάλιστα, οι γιατροί θα κρατήσουν τον ταυρομάχο για αρκετό καιρό σε νοσηλεία καθώς ίσως χρειαστεί και νέο νυστέρι.
 
Πηγή φωτος: Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:10