search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:13
MENU CLOSE

Παραλήρημα Μπαχτσελί: Υστερικός ο Καμμένος… Μας τρίζουν τα δόντια θα τα ξεριζώσουμε

10.04.2018 10:23
Η Τουρκία βυθίζεται στον αυταρχισμό: Την επαναφορά της θανατικής ποινής ζητά ο εταίρος του Ερντογάν - Media

 

Σε πολύ σκληρές δηλώσεις κατά τα του Πάνου Καμμένου προέβη την Τρίτη ο ο επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστική Δράση, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και ουσιαστικά κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν τον οποίο στηρίζει. «Θα ξεριζώσουμε τα δόντια σε όσους μας τα τρίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο έλληνας υπουργός Άμυνας «έχει κρίση υστερίας», είπε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του για τον Πάνο Καμμένο, που ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθούν 7.000 στρατιώτες στο Αιγαίο και στον Έβρο, ο Μπαχτσελί απάντησε ότι «ο Καμμένος ξέχασε τις ήμερες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα… αν το θέλουν, το να επαναλαμβάνουμε την ιστορία για εμάς είναι παιχνιδάκι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα… Φαίνεται ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει επηρεαστεί από τη μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας… Αν κοιμάται, ας ξυπνήσει, αν έχει κρίση υστερίας να μπει σε κλινική». 

«Οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα που είχαν εναντίον των Τούρκων. Έλαβαν την απάντηση στο πεδίο των μαχών. Σε μια χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από την πόλη του Ικονίου οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Αυτό είναι μια άδικη προσπάθεια, εμείς όταν χρειαστεί, μπορούμε να τρίξουμε και να ξεριζώσουμε εκείνα τα δόντια» πρόσθεσε ο αρχηγός των «Γκρίζων Λύκων». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:10