search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:24
MENU CLOSE

«Μετωπική» Τόσκα-Μητσοτάκη για τους αστυνομικούς

10.04.2018 12:58
Τόσκας για Oruc Reis: Αφού ξεπέρασε τα 12 μίλια, να παρεμποδιστεί, όχι να βυθιστεί (ηχητικό) - Media

 

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στην πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη περί αποδέσμευσης αστυνομικών από τα γραφεία του κόμματος για την αύξηση των περιπολιών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενους σχεδιασμούς για μειώσεις στα ποσοστά των αστυνομικών που ενεργούν περιπολίες, απλώς ανάγονται στη σφαίρα των fake news. Ο κ. Μητσοτάκης καλό θα ήταν να το γνωρίζει.

Άλλωστε, στην κατ΄ ιδίαν επικοινωνία του με τον Αρχηγό της Αστυνομίας είχε κάθε ευκαιρία να εξακριβώσει τί ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είναι εξάλλου γνωστό το ότι οι πεζές περιπολίες άρχισαν επί των ημερών αυτής ακριβώς της κυβέρνησης».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε ότι «κατά τα άλλα, να τον ευχαριστήσουμε για τη σπουδή του να αποδεσμεύσει δύο στους δέκα αναλογικά από τον συνολικό αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για φύλαξη στο κόμμα του. Όμως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι γενικότερες περικοπές σε τέτοιου είδους δεσμευτικά καθήκοντα εκατοντάδων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έτσι και αλλοιώς ήδη δρομολογούνται σε ευρεία κλίμακα και θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:19