search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Gordon Ramsey: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αφήνει την περιουσία του στα παιδιά του (Photo)

12.04.2018 07:10
Γκόρντον Ράμσεϊ: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο του (Photos | Video) - Media

 

 

Αποτελεί έναν από τους διασημότερους σεφ στον κόσμο, έχοντας αποκτήσει μια περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Και όμως ο ίδιος εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί τα παιδιά του να έχουν καμία πρόσβαση σε αυτήν.

Ο πασίγνωστος σταρ τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής και ιδιοκτήτης διάσημων εστιατορίων, Gordon Ramsey, έχει αποκτήσει 4 παιδιά, 3 κόρες  (τη 16χρονη, Matilda, τη 19χρονη Megan και τη 18χρονη Holly) και ένα γιο (τον επίσης 18χρονο Jack).

Παρά το γεγονός ότι λατρεύει τα παιδιά του, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους, ξεκαθαρίζει ότι με το θέμα των χρημάτων είναι και θα παραμείνει ιδιαίτερα αυστηρός.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι αυτοδημιούργητος, έχοντας αποκτήσει τα πάντα με την αξία του και σκληρή δουλειά. Όπως εξηγεί τα παιδιά του δεν έχουν κερδίσει ακόμα τίποτα μόνα τους και δε θα ήθελε να τους χαρίζονται προνόμια έτσι απλά γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα προσπαθήσουν ποτέ να αποκτήσουν κάτι με τη δική τους αξία και προσπάθεια.

Σε συνέντευξή του στην Telegraph τόνισε, λοιπόν, ότι δε σκοπεύει να γράψει την περιουσία του στα παιδιά του, κάνοντας επίσης γνωστό πως η μεγάλη του κόρη έχει εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι που δεν ξεπερνά τις 100 λίρες Αγγλίας, ενώ τα αδέλφια της παίρνουν χαρτζιλίκι 50 λίρες Αγγλίας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01