search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Κηφισιά: Επίθεση Ρουβίκωνα σε γραφεία εταιρείας ως «απάντηση» για τρεις απολύσεις (Video)

15.04.2018 09:14
Καταδίκη για τα τρικάκια στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη  - Media

 

Επίθεση στα γραφεία εταιρείας συσκευασίας, στην οδό Βιλτανιώτη, στην Κηφισιά, «ως απάντηση στην απόλυση τριών εργαζομένων που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση», πραγματοποίησαν μέλη του «Ρουβίκωνα», στις 6.20 τα ξημερώματα.  

Φορώντας κράνη και κρατώντας βαριοπούλες μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έσπασαν την πόρτα της εισόδου και έριξαν μπογιές.

«Η επίθεση έγινε σαν απάντηση στην απόλυση τριών εργαζόμενων που είχαν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση. Εμείς ως αναρχικοί μπορεί να είμαστε δύσπιστοι με τον παραδοσιακό συνδικαλισμό καθώς αυτός αναπαράγει σχέσεις ιεραρχίας και διαμεσολάβησης, ωστόσο θεωρούμε ότι η οργάνωση των εργαζόμενων είναι προς την σωστή κατεύθυνση όποια μορφή κι αν έχει. Είμαστε σίγουροι ότι οι απολύσεις έγιναν σύμφωνα με το γραμμα του νόμου καθώς οι καπιταλιστές δεν είναι ηλίθιοι. Έχουν το κράτος και τους νομοθέτες για τσιράκια τους και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για αρωγούς τους. Η τρομοκρατία των αφεντικών δεν θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει», ανέφεραν στο κείμενο – ανάληψη ευθύνης της δράσης τους που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.gr. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21