16/12/2019 13:17:02

Η στιγμή της έκρηξης μπροστά στην κάμερα, όταν ένα τζιπ πέφτει σε σπίτι και κόβει το σωλήνα του γκαζιού (Video)

Η στιγμή της έκρηξης μπροστά στην κάμερα, όταν ένα τζιπ πέφτει σε σπίτι και κόβει το σωλήνα του γκαζιού (Video)  - Media

 

Το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας στο Φορτουορθ, έξω από το Ντάλας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ένα τζιπ είχε βγει από το δρόμο και είχε πέσει επάνω σε ένα σπίτι. Για να αξιολογήσουν την κατάσταση έστειλαν περιπολικά στο συγκεκριμένο σημείο.

Τα περιπολικά καταφθάνουν και επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Η κάμερα που βρίσκεται τοποθετημένη στο παρμπρίζ ενός περιπολικού καταγράφει ότι ακολούθησε.

Ένας αστυνομικός βγαίνει από το αυτοκίνητο και προχωράει προς το σημείο του τρακαρίσματος. Τότε ακολουθεί μια μεγάλη έκρηξη που τον πετάει μακριά.

Το αυτοκίνητο όπως έπεσε επάνω στο σπίτι έκοψε το σωλήνα παροχής φυσικού αερίου του σπιτιού. Το γκάζι είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα. Ένας σπινθήρας αρκούσε. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 5 άνθρωποι.

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ένα ζευγάρι με το παιδί τους. Όλοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και δεν διατρέχουν κίνδυνο. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.