search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Έκοψε σύρριζα τα γεννητικά όργανα του πρώην άνδρα της όταν εκείνος της ζήτησε να κάνουν σεξ

20.04.2018 13:59
Έκοψε σύρριζα τα γεννητικά όργανα του πρώην άνδρα της όταν εκείνος της ζήτησε να κάνουν σεξ  - Media

 

Η Λίνα Πλασίνα είναι μια γυναίκα 47 χρονών χωρισμένη, που πριν κάποια χρόνια ζούσε στο χωριό Βασίλιεβο στο Ταταρστάν της Ρωσίας. Κατηγορείται ότι έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της όταν εκείνος είχε εμφανισθεί στο σπίτι της μεθυσμένος και την πίεζε να κάνουν σεξ.

Όταν η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, οι δικαστές κοίταξαν ευμενώς την περίπτωση αυτή, καθώς πίστεψαν ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Μέχρι που ένας εισαγγελέας ζήτησε αναψηλάφηση της δίκης, διότι νέα στοιχεία ντοκουμέντα έδειχναν ότι η Λίνα δεν του έκοψε το πέος με ένα κουζινομάχαιρο στην προσπάθεια της να αμυνθεί αλλά ενώ εκείνος, μεθυσμένος καθώς ήταν, κοιμόταν στον καναπέ.

Η ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 4 χρόνια στη φυλακή. Ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα, όταν οδηγείτο στα κρατητήρια άρχισε να μοιράζει φιλιά στους αστυνομικούς που τη συνόδευαν.

Ο κατακρεουργημένος σύζυγος πλέον ζει με άλλη γυναίκα. Οι γείτονες του (πρώην) ζευγαριού στο χωριό λένε ότι καθημερινά υπήρχαν εντάσεις αναμεταξύ τους και πολλές φορές έφταναν σε ακρότητες. «Το βλέμμα της όμως» λέει ένας από τους γείτονες «πάντοτε μας τρόμαζε. Είχε κάτι το τρελό μέσα του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42