search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:13
MENU CLOSE

Υπόθεση-σοκ στη Λάρισα: 18χρονος καταγγέλλει ότι βιάστηκε από 22χρονο

21.04.2018 17:20
Υπόθεση-σοκ στη Λάρισα: 18χρονος καταγγέλλει ότι βιάστηκε από 22χρονο - Media
 
Τα κομμάτια του παζλ σε μία πρωτοφανή και αρκετά περίεργη υπόθεση επιχειρούν να βάλουν τις τελευταίες ώρες οι αρχές στη Λάρισα.
 
Η καταγγελία ενός νεαρού που μόλις έχει κλείσει τα 18 του, ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο, έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Λάρισας, προκαλώντας παράλληλα προβληματισμό και ερωτηματικά.
 
Το συμβάν ξεκίνησε σε πλατεία της Λάρισας, εκεί όπου οι δύο νεαροί βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκεί, κατά τα καταγγελλόμενα του 18χρονου, ο 22χρονος του άρπαξε με τη βία το πορτοφόλι.
 
Λίγο μετά, με την πρόφαση να του επιστρέψει το πορτοφόλι που είχε μέσα και την ταυτότητά του, τον έπεισε να μεταβεί στο σπίτι του, με την πρόφαση ότι θα του επιστρέψει τα προσωπικά του αντικείμενα.
 
Όπως ισχυρίζεται ο καταγγέλλων, εκεί του πήρε με τη βία και το κινητό τηλέφωνο, ενώ σε δωμάτιο του σπιτιού τον βίασε.
 
Οι άντρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον 22χρονο το πρωί της Παρασκευής, ενώ κατά πληροφορίες του onlarissa.gr βρήκαν μετά από έρευνα στο σπίτι του την ταυτότητα και το κινητό τηλέφωνο του 18χρονου.
 
Ο φερόμενος ως θύτης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ ο 18χρονος μεταφέρθηκε στην Κοζάνη προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του.
 
Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής και η στάση που θα τηρήσει η οικογένεια του φερόμενου ως θύματος, αν δηλαδή θα κάνει χρήση πραγματογνώμονα.
 
Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση δεν αποκλείει τα όσα καταγγέλλει ο 18χρονος, χωρίς ωστόσο να δίνει μία σαφώς καταφατική εικόνα.
 
Τα φώτα της υπόθεσης πλέον στρέφονται στη δικαστική έρευνα, αφού ο 22χρονος που παραμένει κρατούμενος, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες πάντως, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αρχές για άλλες υποθέσεις.
 
Πηγή: onlarissa.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30