search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:13
MENU CLOSE

Δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες από θύελλα-«φονιά» στη Μόσχα

21.04.2018 17:53
Μόσχα: Οι Βρυξέλλες επιμένουν στην παραχάραξη της ιστορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου - Media
 
Δύο άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί, σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν από τη σφοδρή θύελλα που έπληξε σήμερα την περιοχή της Μόσχας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν.
 
Από τους ανέμους, που έπνεαν με ταχύτητα μέχρι και 90 χιλιομέτρα την ώρα, ξερριζώθηκαν εκατοντάδες δέντρα στη Μόσχα.
 
“Οι τραυματίες από τη θύελλα ανέρχονται στους 12. Και οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν ένα κοριτσάκι που νοσηλευόταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση”, ανέφερε μέσω του Twitter ο Σομπιάνιν, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους γονείς του παιδιού.
 
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο Μιτίσι, στην περιφέρεια της Μόσχας, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.
 
Στα αεροδρόμια της ρωσικής πρωτεύουσας σημειώνονται πολύωρες καθυστερήσεις στις πτήσεις λόγω των ανέμων, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
 
Το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων ανέφερε ότι αναμένεται έντονη βροχόπτωση και χιόνια, που θα συνοδεύονται από ισχυρές ριπές, κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς την Κυριακή.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30