search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη λόγω απεργίας και… άπνοιας!

24.04.2018 16:20
Ανησυχία Κομισιόν για το έλλειμμα του Ειδικού Λογαριασμού των ΑΠΕ - Καμπανάκι για τις συνθήκες ρευστότητας - Media

 

Για διακοπές ρεύματος λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αλλά και της… άπνοιας(!) προειδοποιούσε τους καταναλωτές της Κρήτης ο ΔΕΔΔΗΕ, με ανακοίνωσή που εξέδωσε τη Δευτέρα 23 Απρίλη.

Στη σχετική ανακοίνωση το ενδεχόμενο «εκ περιτροπής διακοπών ηλεκτροδότησης πολύ περιορισμένης έκτασης (…) με εκτιμώμενη διάρκεια μέχρι 1 ώρα ανά περιοχή» αποδίδετε αφενός στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση παραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ, αφετέρου στην… «άπνοια που έχει οδηγήσει σε μηδενισμό της παραγόμενης αιολικής ενέργειας».

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος», κατάληγε η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30