15/11/2018 18:01:16

Σφοδρή επίθεση Καραγιαννίδη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την αναδοχή

Σφοδρή επίθεση Καραγιαννίδη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την αναδοχή - Media

 

Κριτική σε πολύ υψηλούς τόνους στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν διαφωνίες σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναδοχή τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια ασκεί ο βουλευτής Δράμας του κόμματος, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Ο κ. Καραγιαννίδης, με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι τα θέματα δικαιωμάτων είναι «ταυτοτικά» για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους διαφωνούντες να παραιτηθούν και να πάνε στους χώρους που τους εκφράζουν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραγιαννίδης έγραψε:

«Για την αναδοχή και τα ατομικά δικαιώματα. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε συμφωνήσει εδώ και αρκετά χρόνια με συλλογικό τρόπο πως τα ατομικά δικαιώματα έχουν καθολικότητα. Τούτο σημαίνει πως ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού όλοι κι όλες έχουν το δικαιώμα στη δημιουργία οικογένειας. Γιατί βασικό ζητούμενο στην οικογένεια δεν είναι η σύνθεση της αλλά η αγάπη μέσα την οποία μεγαλώνουν οι γονείς τα παιδιά τους αλλά και οι ίδιοι.
 
Κι επειδή δεν μπορεί να λέγονται αντιεπιστημονικά πράματα για το τι θα γίνουν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες να θυμίσω πως σύμφωνα με αυτό το παράλογο επιχείρημα θα έπρεπε να απαγορεύσουμε τις ετερόφυλες οικογένειες μια και η συντριπτική πλειοψηφία των παραβατών του νόμου προέρχεται από ετερόφυλες οικογένειες. Η υποστήριξη λοιπόν των ατομικών δικαιωμάτων δε μπορεί να έχει αστερίσκους σύμφωνα με το τι αντέχει ο καθένας και η καθεμιά.
 
Όσοι κι όσες προέκυψαν στον ΣΥΡΙΖΑ αργότερα από αυτές τις αποφάσεις όφειλαν και οφείλουν να τις κάνουν αποδεκτές εφόσον γι΄αυτό το κόμμα αυτές οι αποφάσεις είναι ταυτοτικές. Αν για κάτι μπορούμε να κάνουμε κριτική στο επίπεδο των δικαιωμάτων είναι γιατί δεν είναι τοσο προωθημένες οι πρωτοβουλίες μας όσο θα έπρεπε να είναι.
 
Να πάει λοιπόν (αφού παραιτηθεί από την βουλευτικη έδρα) ο καθένας/μια στο πολιτικό χώρο που τον αντιπροσωπεύει αντί να κάθεται εκεί που νιώθει άσχημα και θεωρεί ότι γκρέμιζεται ο συντηρητικός του κόσμος. Κι εκεί να διεκδικήσει να καταργηθούν όλα όσα θεωρεί ότι τον/την προσβάλουν».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.