search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:15
MENU CLOSE

Μοντέλο ισχυρίζεται ότι ζάμπλουτος ιδιοκτήτης σκύλου την παρότρυνε να κάνει σεξ με τον «Hef» και τώρα την μηνύει για κακοποίηση ζώου (Photos)

30.04.2018 12:08
Μοντέλο ισχυρίζεται ότι ζάμπλουτος ιδιοκτήτης σκύλου την παρότρυνε να κάνει σεξ με τον «Hef» και τώρα την μηνύει για κακοποίηση ζώου (Photos) - Media Gallery 2

 

Το όνομα του σκύλου είναι Hef. Είναι ένα κατάμαυρο Ρωσικό βασιλικό τεριέ και ο ιδιοκτήτης του είναι ένας ζάμπλουτος επιχειρηματίας που ονομάζεται Tony Toutouni. Το μοντέλο, μια διασημότητα στο instagram που ακούει στο όνομα Deyana Mounira, δέχτηκε να πάει στην έπαυλη του Toutouni προκειμένου να γίνει μια επαγγελματική φωτογράφηση μαζί με άλλα μοντέλα.

Και από εδώ και μετά έχουμε τις πρώτες διαφωνίες. Η Mounira, λέει πως ο Toutouni εντυπωσιασμένος από το καλλίγραμμο κορμί της, της ζητούσε φορτικά να κάνει σεξ με τον Hef το μαύρο τεριέ. «Έτσι όπως φορούσα το μπικίνι μου έτοιμη για τη φωτογράφηση ο Toutouni, πρόσταζε τον σκύλο του να πηδάει συνέχεια επάνω μου. Εγω φυσικά τον απωθούσα αλλά ύστερα από λίγα πηδήματα τα γεννητικά όργανα του σκυλιού, ερεθίστηκαν και σε κάθε ευκαιρία με άγγιζε και κουνούσε πέρα δώθε τους γλουτούς του, σαν να θέλει επαφή. Μου έλεγε δεν είναι τίποτε απλά μετακίνησε τη λεκάνη σου και όλα τα άλλα θα τα κάνει ο Hef. Άφησε τον να σε μυρίζει και θα σε φιλέψει πριν το καταλάβεις…»

Αυτά ισχυρίζεται η Mounira, διότι ο Toutouni λέει πως το μοντέλο από την πρώτη στιγμή της φωτογράφησης έπαιζε με το σκύλο και τα γεννητικά του όργανα μέχρι να τα ερεθίσει. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του βασιλικού τεριέ κατέθεσε αγωγή κατά της Mounira και ζητάει αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για κακοποίηση ζώου.

Μάλιστα ο Toutouni έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω Αυτό το διψασμένο κορίτσι χρησιμοποίησε το σκυλάκι μου @ hefthebeverlyhillshound για να κερδίσει τους ακολούθους»

Ο Toutouni, όπως και η Mounira ζουν στο Λος Άντζελες. Εκείνος είναι ένας Ιρανός επιχειρηματίας με κέντρα διασκέδασης ενώ η Mounira, κερδίζει τα λεφτά της από τις φωτογραφήσεις της στο instagram.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01