search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:59
MENU CLOSE

Τήνος: Έτσι σώθηκε όταν το απορριμματοφόρο έπεσε σε χαράδρα

01.05.2018 09:24
«Ανακαλέστε τώρα τις άδειες διέλευσης και μεταφοράς ανεμογεννητριών» - Ανοικτή επιστολή Τηνιακών στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου - Media

 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 24χρονο εργάτη καθαριότητας του Δήμου Τήνου, ο οποίος τραυματίστηκε στο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Δευτέρας, εξαιτίας του οποίου έχασαν τη ζωή τους δύο συνάδελφοί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος κατάφερε να πηδήξει από το μοιραίο απορριμματοφόρο όταν αυτό έπεφτε σε χαράδρα στην περιοχή της Ποταμιάς. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος διακομίσθηκε, αρχικά, στο Κέντρο Υγείας Τήνου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με πλωτό του Λιμενικού στην Σύρο, προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του νησιού.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 24χρονος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, αποδείχτηκε ότι ήταν ανακριβείς. Ο νεαρός εργάτης υπέστη κάταγμα στο ένα πόδι, αντιμετωπίζει μικροτραυματισμούς στα χέρια και φέρει κάποιες εκδορές στο σώμα του προερχόμενες από την πτώση.

Εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου, ωστόσο δεν θα αργήσει να πάρει εξιτήριο.

 

Πηγή: cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:59