search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:36
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο κανίβαλος που δολοφόνησε εκδιδόμενη γυναίκα, της πήρε τα εντόσθια και τα έβαλε στην κατάψυξη για να τα φάει αργότερα (Photos)

03.05.2018 12:13
Αυτός είναι ο κανίβαλος που δολοφόνησε εκδιδόμενη γυναίκα, της πήρε τα εντόσθια και τα έβαλε στην κατάψυξη για να τα φάει αργότερα (Photos) - Media

 

Ο Άλφρεντ Ου, είχε ένα πάθος με τον πληρωμένο έρωτα. Έτσι τουλάχιστον νόμιζαν όσοι τον γνώριζαν καλά. Στην πραγματικότητα είχε ένα διαφορετικό πάθος. Απολάμβανε να τρώει ανθρώπινα μέλη. Ήταν κανίβαλος.

Όταν άρχισαν να εξαφανίζονται διάφορες πόρνες από τη Βιέννη, η αστυνομία έψαχνε για να εντοπίσει έναν κατά συρροή δολοφόνο. Έχανε πάντα όμως τα ίχνη του.

Μέχρι πρόσφατα όταν ο Άλφρεντ έφερε στο σπίτι του για να διασκεδάσει μια πόρνη από τη Σλοβακία που δούλευε στην Αυστρία.

Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει και ο κανίβαλος τη δολοφόνησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Της άνοιξε την κοιλιά πήρε τα εντόσθια της και τα έβαλε στο ψυγείο. «Το έκανα για να τα φάω αργότερα» είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν.

Ο Άλφρεντ περίμενε να νυχτώσει για τα καλά. Τύλιξε ότι απέμεινε από το κορμί της κοπέλας και πήγε και το πέταξε σε μια λίμνη, τη λίμνη Νεουσελντ που βρίσκεται στα σύνορα Αυστρίας – Ουγγαρίας. Ένας ψαράς το επόμενο πρωί βρήκε τον κορμό να επιπλέει και αμέσως ενημέρωσε τις αρχές. Δύτες με ειδικό εξοπλισμό εντόπισαν και το κεφάλι της κοπέλας στο βυθό της λίμνης.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από λίγους μήνες. Την Τετάρτη, η αστυνομία και οι εισαγγελείς πραγματοποίησαν κοινή συνέντευξη Τύπου στην πόλη Άισενσταντ, όπου σήμερα βρίσκεται υπό κράτηση ο Αλφρέδος Ου.

Σοκαριστική είναι η απολογία του κανίβαλου ο οποίος περιέγραψε πως με ένα πριονάκι έκοψε σιγά σιγά την άτυχη κοπέλα σε κοματάκια, πως χώρισε τα μέλη της από τον κορμό της και πως με ένα μαχαίρι της άνοιξε την κοιλιά και της έβγαλε τα σωθικά για να τα φάει. Είπε επίσης πως τα εντόσθια δεν χωρούσαν στον καταψύκτη του και αναγκάστηκε να τα κόψει μικρά κομμάτια για να χωρέσουν.

Ο Άλφρεντ Ου, είναι πρώην κατάδικος, έχει εκτίσει ποινή 32 χρόνων σε φυλακές και η αστυνομία από το DNA κατέληξε σε αυτόν. Είχε επιτεθεί σε ένα ζευγάρι με λοστό σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι της πόλης. Σκότωσε τον άνδρα βίασε την γυναίκα και στη συνέχεια της έκοψε το στήθος.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος» συμπληρώνει στην κατάθεση του «ήθελα απλά να με αγαπούν οι γυναίκες κάτι που δεν έκαναν ποτέ τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30