22/02/2020 16:30:24

«Πέσαν κεφάλια» στον «Αρματωλό»: Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης, ΕΔΕ για τη σύγκρουση

«Πέσαν κεφάλια» στον «Αρματωλό»: Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης, ΕΔΕ για τη σύγκρουση - Media
 
Αντικαθίσταται ο κυβερνήτης της κανονιοφόρου «Αρματωλός» με σήμα του ΓΕΝ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κυβερνήτης έτσι κι αλλιώς θα άλλαζε πολύ σύντομα αφού είχε συμπληρώσει το χρόνο υπηρεσίας του στη κανονιοφόρο, αλλά η απόφαση για αντικατάστασή του εντάσσεται στο κλίμα των χαμηλών τόνων που τηρεί και το Μέγαρο Μαξίμου και το ΥΠΕΘΑ για το επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου, με το τουρκικο εμπορικό.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ «το Πολεμικό Ναυτικό θα προχωρήσει σε ένορκη διοικητική εξέταση και σε ειδική πραγματογνωμοσύνη για το συμβάν επακούμβησης, που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα 4,5 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά της Λέσβου».
 
Η εκδοχή του απλού ναυτικού ατυχήματος είναι αυτή που έχει επικρατήσει απ΄ ότι φαίνεται στις εκτιμήσεις του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΝ. Σημειώνεται ότι το μοναδικό στοιχείο για κριτική που θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί, είναι γιατί δόθηκε η δυνατότητα στο εμπορικό τουρκικό πλοίο να προσεγγίσει τόσο κοντά την κανονιοφόρο.
 
Πληροφορίες: Militaire.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.