search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:18
MENU CLOSE

Πάτρα: Βίντεο «δίνει» τον δράστη της φονικής συμπλοκής μεταξύ μεταναστών – Νέα στοιχεία

05.05.2018 11:29
Φονικό στην Κρήτη: «Ζω χάρη στον Θεό» – Συγκλονίζει ο γαμπρός του θύματος (Video) - Media

 

Σε «φίλια» πυρά αποδίδει -σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr– η αστυνομία το θάνατο του 20χρονου μετανάστη στο χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στη διάρκεια συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών που διαβιούν στα κλειστά βιομηχανοστάσια της παραλιακής.

Όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στα χέρια της η ασφάλεια της Πάτρας, δράστης είναι ομοεθνής του 20χρονου, ο οποίος την ώρα που ξεκινά η συμπλοκή φαίνεται να πυροβολεί από πίσω του και η σφαίρα να τον βρίσκει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Στη συνέχεια ο άτυχος μετανάστης από το Αφγανιστάν φαίνεται να πέφτει πάνω στον δράστη, που τρέπεται σε φυγή και σε άλλο σημείο του βίντεο εμφανίζεται να κατευθύνεται σε σημείο όπου προσπαθεί να αφαιρέσει τα αίματα από πάνω του.

Σύμφωνα πάντα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο δράστης βρίσκεται ψηλά στην «ιεραρχία» της ομάδας των μεταναστών που ζουν στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, γι’ αυτό και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης έχει αναχωρήσει από την περιοχή λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του συμπατριώτη του, ενώ το μόνο στοιχείο που υπάρχει ως προς την πιθανή αναγνώρισή του είναι το σωματότυπό του, όπως αυτό φαίνεται στο βίντεο από το κύκλωμα που υπάρχει στο κτίριο του πολιτιστικού Οργανισμού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01