16/01/2021 07:40:44

Βούτσης: Έξοδος από την κρίση με προοδευτικό πρόσημο (Video)

Βούτσης: Έξοδος από την κρίση με προοδευτικό πρόσημο (Video) - Media

 

«Η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση με καθαρό προοδευτικό πρόσημο και με την κοινωνία όρθια», σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βούτσης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κάτι να συσκοτίζει την πορεία προς την καθαρή έξοδο, και ότι επαληθεύτηκε η εκτίμηση πως ο οδικός χάρτης προχωρά με καλό ρυθμό.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως ουδείς είπε ότι καθαρή έξοδος σημαίνει ότι θα επανέλθουμε με ένα κουμπί στην προ κρίσης και προ μνημονίου εποχής.

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε πως δεν υπάρχουν νέα μέτρα: ό,τι έχει προνομοθετηθεί, είναι μέρος της συμφωνίας του 2015. «Όσο καλύτερα θα πηγαίνει η ελληνική οικονομία, τόσο τα αρνητικά μέτρα, τα οποία έχουν αναληφθεί, θα μπορούν να επανεκτιμηθούν και να εξισορροπηθούν», πρόσθεσε.

Μάλιστα δήλωσε υπερήφανος που είναι Πρόεδρος της Βουλής στη Β’ Σύνοδο της οποίας προσχώρησε με ικανή πλειοψηφία το σύστημα της απλής αναλογικής, έστω και για τις μεθεπόμενες εκλογές.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.