search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Πρώην μοντέλο παντρεύεται ο Σίμος Κεδίκογλου – Αυτή είναι η 31χρονη καλλονή (Photos)

06.05.2018 17:44
Πρώην μοντέλο παντρεύεται ο Σίμος Κεδίκογλου - Αυτή είναι η 31χρονη καλλονή (Photos) - Media

 

Έπρεπε να περάσουν 19 χρόνια από το γάμο του με την Τζίνα Αλιμόνου, το 1999 για να φτάσει ξανά στα σκαλιά της εκκλησίας ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Εξάλλου, η ερωτική ζωή του 54χρονου πλέον Σίμου έχει απασχολήσει έντονα τα ΜΜΕ κατά καιρούς. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια είχε «συλληφθεί» σε τρυφερά ενσταντανέ σε δημόσια θέα με την 28χρονη οικονομολόγο Μαντώ Κόλλια.

Τώρα, όμως ο 54χρονος βουλευτής Ευβοίας, όπως αναφέρει το eviazoom.gr, φέρεται να έκανε πρόταση γάμου στο πρώην μοντέλο Ελισάβετ Κατσαμάκη που αποφάσισε να εγκαταλείψει την πασαρέλα και τις τολμηρές πόζες για να γίνει φωτογράφος.

Μάλιστα η 31χρονη φέρεται έχει απαντήσει θετικά στη πρόταση γάμου και η τέλεση του μυστηρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες του καλοκαιριού σε εξωκλήσι της Βόρειας Εύβοιας.

Μάλιστα, ο γάμος αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και χωρίς τυμπανοκρουσίες, λόγω του πένθους της οικογένειας Κεδίκογλου, αφού πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ο πατέρας του Σίμου, Βασίλης Κεδίκογλου.

Η σχέση του με την Ελισάβετ Κατσαμάκη

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ηςΜαρτίου.

Ωστόσο όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για τον δεύτερο (εν δυνάμει) γάμο του Σίμου Κεδίκογλου, καθώς ο «γαλάζιος» βουλευτής είχε ένα σύντομο γάμο το 1999 με την ηθοποιό και γνωστό μοντέλο, Τζίνα Αλιμόνου.

Η 31χρονη Ελισάβετ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει φωτογραφηθεί για καμπάνιες μεγάλων μαρκών μεταξύ άλλων Michael Kors και Donna Karan, ενώ κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που έδωσε συνέντευξη στο γνωστό κανάλι μόδας Fashion Tv. Παράλληλα έχει κάνει φωτογραφήσεις για μεγάλη μάρκα ιταλικών εσωρούχων, ενώ φωτογραφίες της έχον συμπεριληφθεί σε βιβλίο μαζί με μεγάλα μοντέλα όπως η Carre Otis η Dita Von Teese, η Fernanda Tavares και η Irina Shayk.

«Όταν προσπάθησα να ξεκινήσω στην Ελλάδα, μου είπαν ότι δεν μπορούσα να γίνω μοντέλο και έτσι πλήρωσα για τις πρώτες μου φωτογραφίες, τις οποίες έστειλα μόνη μου σε πρακτορεία στη Γερμανία. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και έτσι έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο Μόναχο της Γερμανίας απ’ όπου και ξεκίνησα», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη.

Πηγή: thecaller.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30