search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ έκανε την πιο αποτυχημένη της εμφάνιση! (Photos)

08.05.2018 09:36
Met Gala: Η Αμάλ Κλούνεϊ έκανε την πιο αποτυχημένη της εμφάνιση! (Photos) - Media

 

Πολλές και λαμπερές ήταν οι εμφανίσεις στο Met Gala της Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας. Οι περισσότερες διασημότητες που παρευρέθησαν εντυπωσίασαν, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με φαντασμαγορικές δημιουργίες που έκλεψαν την παράσταση!

Ανάμεσα σε αυτές δε συγκαταλέγεται, ωστόσο, η Αμάλ Κλούνεϊ της οποίας η ενδυματολογική επιλογή κρίνεται μάλλον αποτυχημένη.

Η συμπαρουσιάστρια της βραδιάς εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, Τζορτζ Κλούνεϊ, φορώντας μια μακριά ουρά την οποία, ωστόσο, συνδύασε με στενό παντελόνι και μπούστο.

Πρόκειται για μια δημιουργία του Βρετανού σχεδιαστή Ρίτσαρντ Κουίν που όμως δεν κολάκευε ιδιαίτερα την Αμάλ με τις κριτικές να μιλούν για ένα σύνολο αδιάφορο…

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η Αμάλ δεν τήρησε καν το dress code της βραδιάς, το οποίο αφορούσε την «φαντασία στον καθολικισμό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01