search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:35
MENU CLOSE

Ο Λυκουρέζος μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Καλογρίδη! (Videos)

11.05.2018 09:32
Νατάσα Καλογρίδη: «Η σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει» - Media

 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή Celebrity Travel για τη πολυσυζητημένη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Αναφερόμενος στα πολυάριθμα δημοσιεύματα και σχόλια για την απόφασή του να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, ο γνωστός ποινικολόγος απαντά:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ. Ας είναι κρεμασμένη η προσωπική μου ζωή όπου θέλει, φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένος με αυτό που συμβαίνει. Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος. Ελάχιστοι φίλοι με πολύ σεβασμό και με πολύ κατανόηση και αγάπη με έχουν ρωτήσει και εγώ χαμογελώ».

Ερωτηθείς για το αν περίμενε να αισθανθεί κάτι άλλο για μια άλλη γυναίκα απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχτώ εκπλήξεις. Ήταν μια υπέροχη, θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:35