search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Ο Ιωαννίδης απαντά στα «καρφιά» του Σκαρμούτσου για το Masterchef! (Video)

16.05.2018 10:47
Σκαρμούτσος: «Θα ήταν μεγάλο λάθος να ανοίξουμε τα εστιατόρια για 10 μέρες και μετά να ξανακλείσουμε» - Media

 

Την απάντησή του σε όσους υποστηρίζουν ότι το φετινό Masterchef ήταν περισσότερο ριάλιτι από διαγωνισμός μαγειρικής έδωσε ο Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Εξαρτάται τι σημαίνει ριάλιτι. Αν σημαίνει ριάλιτι κάτι το οποίο γίνεται και απλώς το δείχνεις, αυτό είναι ένα θεμιτό ριάλιτι, είναι το πραγματικό που λέμε. Αν όμως είναι κάτι στο οποίο προσπαθείς να βγάλεις τον κακό εαυτό από τους συμμετέχοντες εκεί πέρα, αυτό είναι ένα κίτρινο ριάλιτι. Και αυτό δεν υπήρχε. Ο καθένας ήταν αυτό που ήταν.»

Ενώ, όταν τα σχόλια αποδόθηκαν στον πρώην κριτή του MasterChef Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο Πάνος Ιωαννίδης υπερασπίστηκε την άποψη που ανέπτυξε: «Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Σε ελεύθερο κόσμο ζούμε, στην Ελλάδα είμαστε, οπότε ναι πολλές γνώμες θα ακουστούν. Εγώ λέω τη δική μου.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01