search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Μεγάλη προβολή για την Ήπειρο – Σουηδικό ριάλιτι γυρίζεται στα Γιάννενα!

16.05.2018 13:41
Μεγάλη προβολή για την Ήπειρο - Σουηδικό ριάλιτι γυρίζεται στα Γιάννενα! - Media

 

Συνεργείο του σουηδικού καναλιού TV4 βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Γιάννενα, γυρίζοντας επεισόδια για το ριάλιτι «The Bachelor». H εκπομπή έχει 24 επεισόδια συνολικά, εκ των οποίων 6 θα γυριστούν στα Γιάννενα, στο Ζαγόρι, αλλά και στη Γλυκή, στη Νικόπολη και σε άλλες περιοχές της Ηπείρου.

Ήδη, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και στα Γιάννενα, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων όπου βρέθηκε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού και πήρε πλάνα με τους παίκτες στις βάρκες του ΝΟΙ κ.λπ.  

Το Bachelor είναι ιδιοκτησία της Warner bros (ένα franchise του είχε παιχτεί και στην Ελλάδα) και χορηγός του στη σουηδική τηλεόραση είναι η αεροπορική εταιρία Apollo που «πετάει» από Δανία και Σουηδία προς και από Γιάννενα. Κάπως έτσι «υφαίνεται» και η σχέση των γυρισμάτων και της εκπομπής, με την Ήπειρο.

Πηγή: typos-i.gr/ Γιώργος Τσαντίκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49