16/10/2019 15:09:32

Αποκλειστική συνεργασία - έκπληξη για το Epsilon (Photo)

Με ελληνικό στοιχείο το νέο logo του Epsilon TV - Ριζικές αλλαγές  - Media
 
Δύο νέα πρόσωπα με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της τηλεόρασης προστέθηκαν στο ρόστερ του Epsilon TV το οποίο κινείται δυναμικά το τελευταίο διάστημα.
 
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ένα από τα πιο πετυχημένα συγγραφικά δίδυμα που μας έχουν χαρίσει εδώ και χρόνια τηλεοπτικές δουλειές που αγαπήθηκαν υπέγραψαν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Epsilon.
Η ανακοίνωση του καναλιού ανέφερε ότι «στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV εντάσσονται οι δυο καταξιωμένοι σεναριογράφοι, Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή.
 
Με πολυετή παρουσία στο χώρο της τηλεόρασης και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, όπως μεταξύ άλλων, η 10η Εντολή, το Πενήντα –Πενήντα, τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το Ταμάμ, το συγγραφικό δίδυμο σε αποκλειστική συνεργασία με το Epsilon TV, έρχεται για να μας χαρίσει έντονες στιγμές. Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon TV».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.