search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Φαίδωνας: «Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί»

16.05.2018 20:23
Φαίδωνας: «Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί» - Media

 

«Ο αλήτης που μας το έκανε έχει συλληφθεί! Ο κόσμος των ναρκωτικών είναι η βασική αιτία του οργανωμένου εγκλήματος αλλά κάποιοι δεν έχουν το ανάστημα να πάρουν μέτρα».

Αυτή είναι η ανάρτηση του Δημάρχου Παφου σχετικά με τη σύλληψη που έγινε την Τετάρτη και αφορά 26χρονο. Πρόκειται για νεαρό καταζητούμενο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας προ μερικών μηνών στο αυτοκίνητο της μητέρας του Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή των Κονιών, με την Αστυνομία προς το παρόν να δηλώνει ότι η σύλληψή του αφορά τη διευκόλυνση των ανακρίσεων. Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Πάφου προβαίνει στην πιο πάνω ανάρτηση, και πέραν από τον χαρακτηρισμό και τη βεβαιότητά του για τη διασύνδεση με την υπόθεση, αναφέρεται και σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα και σε δύο άλλες συλλήψεις για την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για πρόσωπα ηλικίας 20 και 30 ετών. Και οι τρεις έχουν τεθεί υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20