search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:57
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα κάνει την…Πετροβασίλη στο «Χτυποκάρδια στο θράνιο»: Ρίσκο να υποδυθεί οποιαδήποτε άλλη την Αλίκη

17.05.2018 08:26
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

 

Η Τίνα Σακελλάριου, χήρα του αείμνηστου Αλέκου Σακελλάριου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για την θεατρική μεταφορά της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που πρόκειται να ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβρη στο θέατρο ΗΒΗ.

Πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως είναι γνωστό θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού, στο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και ο Ορέστης Τζιόβας, στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Στην ερώτηση αν είναι ρίσκο για την Κατερίνα Γερονικολού να υποδυθεί έναν ρόλο που έχει ταυτίσει ο κόσμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τίνα Σακελλαρίου απάντησε: Όπως και να το δεις είναι ρίσκο. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει ο κόσμος με σύγκριση. Άλλο είναι η Γερονικολού, άλλο η Βουγιουκλάκη.

Αναφερόμενη στον Ορέστη Τζιόβα, είπε: «Γιατί να μην υποδυθεί τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Γιατί να μην το κάνει; Πολύ ωραίο παιδί είναι. Τα λέει. Καλός ηθοποιός είναι. Γιατί να μην τον κάνει τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Όπως επίσης και η Γερονικολού γιατί να μην κάνει τον ρόλο της Αλίκης; Τώρα βέβαια αν ψάχνουμε να βρούμε την ξανθιά και την σταρ την Αλίκη, δεν θα τη βρούμε».

«Αν ερχόταν ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι ο σκηνοθέτης στο «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» κι έλεγε ότι θα ήθελα να βάλω τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίξει ένα ρόλο…», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Λες για τον Ντάνο; Κοίταξε να δεις, είναι παρακινδυνευμένο αυτό που λες, δεν ξέρω», είπε η Τίνα Σακελλάριου χωρίς να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Όσο για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Τίνα Σακελλαρίου είπε ότι αυτό θα ήταν μάλλον παρακινδυνευμένο….

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01