search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:32
MENU CLOSE

Μπάχαλο… βασιλικού μεγέθους: Δεν θα παραστεί τελικά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο

17.05.2018 15:31
Μπάχαλο... βασιλικού μεγέθους: Δεν θα παραστεί τελικά ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο - Media

 

Ελάχιστες ώρες πριν από το γεγονός της χρονιάς για τη Βρετανία, δηλαδή τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η «σαπουνόπερα» με την οικογένεια της Αμερικανίδας ηθοποιού και επιχειρηματία συνεχίζεται μετατρέποντας ένα χαρμόσυνο γεγονός σε επικοινωνιακό μπάχαλο επικών διαστάσεων.

Μετά από το σίριαλ των τελευταίων ημερών με τον πατέρα της νύφης, ο οποίος τις μονές μέρες θα παρέδιδε τη Μέγκαν στον Χάρι και τις ζυγές δεν θα παρίστατο καν στο γάμο, η Μέγκαν Μαρκλ υποχρεώθηκε να δημοσιοποιήσει ανακοίνωση προκειμένου να μπει τέλος στα διάφορα σενάρια.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν δήλωσε ότι «δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παρευρεθεί στο γάμο μας, πάντα φροντίζω τον πατέρα μου και ελπίζω ότι θα του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του».

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν γενναιόδωρα μηνύματα υποστήριξης. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι τόσο ο Χάρι όσο και εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας το Σάββατο την ιδιαίτερη μέρα μας».

Ωστόσο, το παλάτι δέχεται κριτική σχετικά με τον τρόπο που εξαρχής διαχειρίστηκε το ζήτημα της οικογένειας της Μέγκαν Μαρκλ με βρετανικά ΜΜΕ να σημειώνουν ότι πιάστηκε… στον ύπνο, χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση για την οικογενειακή κατάσταση της νέας νύφης και χωρίς να παρέμβει, παρά μόνο όταν το πράγμα είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30