search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Σοκαρισμένος ο Μπιλ Γκέιτς: Απίστευτη η άγνοια του Τραμπ, αλλά ήξερε τα πάντα για την κόρη μου (Video)

18.05.2018 13:16
Σοκαρισμένος ο Μπιλ Γκέιτς: Απίστευτη η άγνοια του Τραμπ, αλλά ήξερε τα πάντα για την κόρη μου (Video) - Media

 

Σοκαρισμένος από τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, μιλώντας σε εκδήλωση του φιλανθρωπικού ιδρύματος που έχει δημιουργήσει μαζί με τη σύζυγό του, Μελίντα.

Σύμφωνα με απόσπασμα από την ομιλία του Γκέιτς, που παρουσίασε εκπομπή του MSNBC, ο δισεκατομμυριούχος, αναφέρόμενος σε δύο συναντήσεις που είχε με τον Τραμπ, μία το 2016 και μία στον Λευκό Οίκο, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για την άγνοια που επέδειξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για σημαντικά ζητήματα.

Στο βίντεο ο Γκέιτς εμφανίζεται να λέει ότι «και τις δύο φορές ο Τραμπ θέλησε να μάθει αν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ιών του HIV και του HPV, οπότε είχα την ευκαιρία να του εξηγήσω ότι σπανίως συγχέονται μεταξύ τους».

Ωστόσο, αλγεινή εντύπωση στον Γκέιτς έκανε και κάτι άλλο: «Όταν πρωτομίλησα με τον Τραμπ, ήταν πραγματικά τρομακτικό το πόσα πράγματα ήξερε για την κόρη μου και την εμφάνισή της. Η Μελίντα δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα από αυτό», αναφερόμενος στην Τζένιφερ Γκέιτς, 22 ετών, την οποία ο Τραμπ είχε συναντήσει σε ιππικούς αγώνες στη Φλόριντα.

Για την ιστορία, ο HIV είναι ο ιός που προκαλεί το σύνδρομο της επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας, γνωστό ως AIDS, ενώ ο HPV είναι ο ιός που προκαλεί τα κονδυλώματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 15:07