search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη: Δεν θα πιστεύετε τι έκρυψαν σε ντουλαπάκι τάφου (Photos)

18.05.2018 15:37
Συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη: Δεν θα πιστεύετε τι έκρυψαν σε ντουλαπάκι τάφου (Photos) - Media

 

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης, στην Αλεξανδρούπολη, 30χρονος και 32χρονη, καθώς φέρονται να έκρυψαν ναρκωτικά σε ντουλαπάκι τάφου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 30χρονο να μεταβαίνει με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στα κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα σε ντουλαπάκι μνήματος, στο οποίο είχαν αποκρύψει δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε επίσης στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 105 γραμμαρίων και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία όπου διαμένουν οι δράστες, εντοπίσθηκε και η 32χρονη, ενώ βρέθηκαν επιπλέον μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 7,3 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.Συνολικά κατασχέθηκαν 317,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβη, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 μεταλλικός τρίφτης, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, 1 δίκυκλη μοτοσικλέτα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28