15/10/2019 10:59:05

Επεισόδιο Μεγαλοοικονόμου με… blogger στη Βουλή - «"Τι θες εδώ;" του είπα και του έφερα το κινητό στο κεφάλι»

 Επεισόδιο Μεγαλοοικονόμου με… blogger στη Βουλή - «"Τι θες εδώ;" του είπα και του έφερα το κινητό στο κεφάλι» - Media

 

Σκηνές ροκ στο καφενείο της Βουλής με το βίαιο επεισόδιο μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και ενός ατόμου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της και συστήνεται ως δημοσιογράφος.

Τα πράγματα πήραν άγρια τροπή όταν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου συνάντησε στο καφενείο της Βουλής τον πρώην πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος στους διαδρόμους της Βουλής δήλωνε συνεργάτης της βουλευτού χωρίς ωστόσο η Θ. Μεγαλοοικονόμου να έχει δώσει σχετική άδεια.

Εξιστορώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το επεισόδιο που εξελίχθηκε στο καφενείο της Βουλής η Θ. Μεγαλοοικονόμου ανέφερε: «"Τι θες εδώ;», του είπα και του έφερα το κινητό στο κεφάλι».

Το επεισόδιο έληξε αφού επενέβη η φρουρά της Βουλής. Οι άνδρες Φρουράς έβγαλαν από το κτίριο του Κοινοβουλίου τον blogger, όπως τον χαρακτήρισε η Θ. Μεγαλοοικονόμου καθώς όπως ανέφερε διατηρεί ενημερωτικό σάιτ. Σύμφωνα με την Θ. Μεγαλοοικονόμου ο συγκεκριμένος κύριος δήλωνε ότι είναι συνεργάτης της για να μπορεί να εισέρχεται στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.