search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 01:08
MENU CLOSE

Νίνα Κασιμάτη: Τραμπούκικη η επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

20.05.2018 16:27
Κασιμάτη: Η κυβέρνηση ευνοεί το μονοπωλιακό καθεστώτος στη διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων των πλοίων στα λιμάνια  - Media

 

Την απερίφραστη καταδίκη της για την «τραμπούκικη επίθεση» στον Γιάννη Μπουτάρη, η οποία «αντιστρατεύεται πλήρως το βαθιά ανθρωπιστικό μήνυμα της 19ης Μαΐου» εξέφρασε η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Σ. του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νίνα Κασιμάτη. 

Ολόκληρη η δήλωσή της: 

Καταδικάζω απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, η οποία αντιστρατεύεται πλήρως το βαθιά ανθρωπιστικό μήνυμα της 19ης Μαΐου, που είναι μήνυμα μνήμης και ζωής ενάντια στη βία και τον θάνατο, μήνυμα νίκης της απελευθερωτικής ιδεολογίας των λαών απέναντι στις εθνικιστικές γενοκτονικές ιδεολογίες του μίσους.

Απαιτούμε από τις Αρχές την άμεση σύλληψη των δραστών, προκειμένου να οδηγηθούν αυτοί στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν για τις πράξεις τους με τις βαρύτερες των ποινών.

Τέλος, εμφατικά καταδικάζω τη «ρητορική του μίσους» και τον ρατσισμό, που εξαπολύεται εναντίον του Ποντιακού Ελληνισμού, με πρόσχημα τα γεγονότα και σκοπό την ενοχοποίηση του δικαιώματος του λαού μας στην εθνική ιστορική συλλογική μνήμη και δικαίωση. 

Νίνα Γ. Κασιμάτη

Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ

Μέλος της Κ.Σ. του Συμβουλίου της Ευρώπης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 01:02