search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:07
MENU CLOSE

Δικογραφία σε βάρος γιατρών που βάφτιζαν «τοξικοεξαρτημένα» μέλη εγκληματικής οργάνωσης

21.05.2018 16:58
Στα "χαρακώματα" υπουργείο Υγείας και ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις στην Υγεία	 - Media

 

Δικογραφία σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε βάρος τριών γιατρών που κατηγορούνται ότι χορηγούσαν ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις σε προφυλακισμένα μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, ως τοξικοεξαρτημένα άτομα.

Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη, ένας δικηγόρος και ένας ιδιώτης.

Σημειώνεται, ότι οι εμπλεκόμενοι βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας-δωροληψίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κατ’ εξακολούθηση.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι με εντάλματα του ανακριτικού τμήματος. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από βεβαιώσεις-πραγματογνωμοσύνες, η ακεραιότητα των οποίων εξετάζεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03