search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Η «καταραμένη» Jaguar – Η σκοτεινή ιστορία του αυτοκινήτου του Χάρι και της Μέγκαν (Photos)

22.05.2018 13:52
Η «καταραμένη» Jaguar - Η σκοτεινή ιστορία του αυτοκινήτου του Χάρι και της Μέγκαν (Photos) - Media

 

Πολλά ήταν τα περιστατικά του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ το περασμένο Σάββατο που προκάλεσαν διάφορες αντιδράσεις, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τα βλέμματα τράβηξε το υπέροχο αυτοκίνητο με το οποίο οι νεόνυμφοι έφθασαν στη δεξίωση.

Το αυτοκίνητο ήταν μια Jaguar Type E του 1968, και από πολλούς λάτρεις των κλασσικών οχημάτων, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο όχημα έχει ανακατασκευαστεί από την ίδια την Jaguar και έχει ηλεκτροκινητήρα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βαρύνεται από μια «κατάρα». Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, το όχημα ανήκε στον μουσικό Τόμπι Γκράφτι Σμιθ, που έπαιζε πλήκτρα στο συγκρότημα Jamiroquai και ο οποίος χάθηκε πρόωρα σε ηλικία μόλις 46 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα η μητέρα του μουσικού, μετά το θάνατό του το συλλεκτικό αυτοκίνητο πουλήθηκε, αλλά δεν αποκαλήφθηκε ποιοι ήταν οι νέοι του ιδιοκτήτες μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Σημειώνεται ότι η αγορά είχε φθάσει το ποσό των 350.000 λιρών.

Η ιστορία αυτή προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα social media, σχετικά με το αν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι καλότυχο ή αν θα βαραίνει από την άτυχη μοίρα του προηγούμενου ιδιοκτήτη του.

Πληροφορίες: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01