search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Άντονι Χόπκινς: Δεν ήξερα ότι είμαι παππούς

22.05.2018 17:34
Ο Σερ Άντονι Χόπκινς γιορτάζει 45 χρόνια νηφάλιος και στέλνει μήνυμα ελπίδας - Media

 

Ο ρόλος του βασιλιά Ληρ φαίνεται να ταιριάζει «γάντι» στον γνωστό ηθοποιό Άντονι Χόπκινς, ο οποίος τον υποδύεται στη μεγάλη οθόνη.

Ο βασιλιάς Ληρ ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ κακή σχέση με τις κόρες του. Έτσι και ο 80χρονος ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δεν έχει επικοινωνία με την 48χρονη μοναχοκόρη του Άμπιγκεϊλ Χάρισον, εδώ και δύο δεκαετίες.

Επιπλέον, επισήμανε πως «δεν ενδιαφέρθηκε» για τη διάσπαση της οικογένειάς του και ανέφερε ότι δεν γνώριζε καν πως έχει γίνει παππούς. Σε ερώτηση για την κόρη του, αν έχει αποκτήσει παιδιά, ο Σερ Χόπκινς απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι χωρίζουν. Οι οικογένειες χωρίζονται και, ξέρετε, “συνεχίζουν με τη ζωή τους”. Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δεν με νοιάζει σε καμία περίπτωση. Έχει παγώσει. Επειδή η ζωή είναι κρύα».

Η Άμπιγκεϊλ μεγάλωσε με τη μητέρα της και πρώτη σύζυγο του Χόπκινς, Πετρονέλλα Μπέικερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν η Άμπιγκεϊλ ήταν μόλις τεσσάρων ετών, ενώ επανασυνδέθηκε τη δεκαετία του 1990 για να ξαναχωρίσει πάλι.

Ο ηθοποιός πλέον ζει στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας με την τρίτη σύζυγό του, την 62χρονη κολομβιανή έμπορο αντικών, Στέλλα Αρρογέιβ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18