search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:18
MENU CLOSE

Ο Τραμπ δεν μπορεί να γράψει ούτε μια απλή επιστολή – Συνταξιούχος δασκάλα του επέστρεψε διορθωμένο το γράμμα του

27.05.2018 16:52
Ο Τραμπ δεν μπορεί να γράψει ούτε μια απλή επιστολή - Συνταξιούχος δασκάλα του επέστρεψε διορθωμένο το γράμμα του  - Media

 

Η Υβόν Μέισον εργαζόταν επι 17 χρόνια ως δασκάλα πριν βγει στη σύνταξη. Στην Ατλάντα όπου ζει, έλαβε ένα γράμμα του Αμερικανού προέδρου. Τότε η συνταξιούχος δασκάλα έφριξε όχι με τις ανορθογραφίες, αλλά με το συντακτικό της επιστολής.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να συντάξει μια απλή πρόταση με ρήμα υποκείμενο, αντικείμενο.

Η Μέισον διαπίστωσε 11 λάθη στις λέξεις που πρέπει να ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα, όπως «πρόεδρος» και «πολιτεία».

«Εάν επρόκειτο για μαθητή γυμνασίου θα έδινα βαθμό C. Εάν είχε γραφτεί στο λύκειο θα τη βαθμολογούσα με D», σχολίασε η Μέισον στο Greenville News.

Η επιστολή ήταν απάντηση σε αντίστοιχο γράμμα της Μέισον που είχε απευθυνθεί στο Λευκό Οίκο για το μακελειό με τους 17 νεκρούς στην Φλόριντα. Πάντως η ίδια θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή η απάντηση να προήλθε από μέλος του επιτελείου του προέδρου κι όχι από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:16