search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Σοβαρή καταγγελία για γονείς ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους

28.05.2018 13:35
Σοβαρή καταγγελία για γονείς ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ανήλικα παιδιά τους - Media

 

Ενα αποτρόπαιο μυστικό έκρυβε μια οικογένεια στη Λέρο. Οι γονείς, ο πατέρας 52 ετών και η μητέρα 45 ετών, φέρονται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα ίδια τους τα παιδιά. Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία στενό συγγενικό τους πρόσωπο, σύμφωνα με το οποίο τα δύο ανήλικα παιδιά (ένα κορίτσι 15 ετών και ένα αγόρι 10 ετών) ζούσαν έναν εφιάλτη στο σπίτι τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pontiki.gr πρόκειται για προβληματική οικογένεια καθώς τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας αντιμετωπίζουν έντονα ψυχολογικά και νοητικά προβλήματα. Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή 27 Μαίου και αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα βίωναν τα ανήλικα αδέλφια του έβλεπε και ο 25χρονος γιος που ζούσε στο ίδιο σπίτι.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το τέταρτο και μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας έχει εγκαταλείψει το σπίτι του. Τα δύο ανήλικα παιδιά εξετάζονται από ιατροδικαστή. Παράλληλα, έχει διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη μάνα και τον πατέρα.

Πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον αναφέρουν ότι τα παιδιά ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28