23/01/2019 19:11:48

Εργατική διαδήλωση προς τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ – Καταγγέλλουν την «κοινωνική συμμαχία»

Εργατική διαδήλωση προς τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ – Καταγγέλλουν την «κοινωνική συμμαχία» - Media

 

Διαδήλωση προς το Μέγαρο Μουσικής, όπου διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, πραγματοποιούν σωματεία εργαζομένων που συμμετέχουν στον Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Οι εργαζόμενοι, εν όψει της αυριανής «πανεθνικής ημέρας δράσης», καταγγέλλουν τη ΓΣΕΕ για την «κοινωνική συμμαχία» που έχει στήσει «με τους βιομήχανους, τους μεγαλέμπορους και τα ανώτερα στρώματα των ''επιστημόνων''», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συντονισμού.

Για τους εργαζόμενους που συσπειρώνονται στον Συντονισμό Πρωτοβάθμιων Σωματείων, η «κοινωνική συμμαχία» εκφράζει «την πολιτική επιδίωξη να ενσωματωθεί η εργατική τάξη στο πλαίσιο των διεκδικήσεων του κεφαλαίου για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την αποδοχή από τους εργαζόμενους της ''μεταμνημονιακής'' πραγματικότητας των ματωμένων πλεονασμάτων, της δημοσιονομικής δικτατορίας, της εργασιακής ζούγκλας. Είναι σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα παραμύθια περί ''εξόδου από τα μνημόνια''.»

Λόγω της κινητοποίησης κλειστή παραμένει η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα προς κέντρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.